Autor Zpráva
bidjiss
 Předmět příspěvku: Už Vám někdy někdo vykradl auto?
PříspěvekNapsal: úte 02. úno 2010 10:46:38 

Ahoj uživatelé
Rád bych se s Vámi podělil o můj nepříliš veselí příběh.V září jsem si koupil VW golf rv. 1986 že si zněj rozeberu díly které pujdou prodat.Každý den jsem rozebíral všemožné zachovalé díly.Všechno šlo hladce ale udělal jsem zásadní chybu, nechával jsem rozebrané díly v autě spolu s nářadím.Bohužel nemám garáž ani žádný pozemek a jelikoš jsem to auto koupil navesnici tak jsem ho tam také musel nechat na malém parkovišti a rozebírat ho tam.Původně jsem si chtěl rozebrané díly brát domů 5 km od vesnice ale moc se mi nehtělo táhnot v batohu 30 kg nářadí a např. výfuk s výfukovým potrubím.Já blázen z přesvěčením že venkované jsou mírumilovní lidé jsem vše nechával uvnitř vozu.Rozebíral jsem ho 30 dní v měsíci.Bohužel jsem na 3 dny onemocněl takže jsem se k autu nedostal.4tvrtý den večer mi bratr půjčil auto s tím, že se zajedu podívat jestli mi to auto někdo nevykradl.Jak jsem se blížil k cíly tak jsem v dálce vyděl mé auto a hnedka mi na něm něco nesedělo.Ríkal jsem si, Tyjo to auto se mi zdá být nijak nižší.A co se nestalo, auto bylo opravdu nižší protože mu chyběli kola!Zastavil jsem a vyběhl jsem z bratrovo fabie hhedka k robytému okýnu jaké jsou škody.Bylo mi jasné že je auto vykradené když jsem na něm nevyděl kola.Největší hrůza nastala v ten moment když jsem dovnitř nahlédl rozbitým oknem.Jedním slovem VYBÍLENO!Nezůstala mi tam ani tažka ve které byl bordel.Několik dnů jsem se snažil vypátrat viníka ale marně.Auto jsem musel dát do kovošrotu a ještě navíc zadarmo protože si pro něj museli přijet!!
Tak to byla moje smůla.Dole je muj golfík jak vypadal před vykradením

Přílohy:
DSC00027 (1).jpg
DSC00027 (1).jpg [ 31.93 KiB | Zobrazeno 15 krát ]

Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ]