Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Hp extremebrother
 Předmět příspěvku: První test Mitsubishi Lancer EVO X MR TC-SST v ČR!
PříspěvekNapsal: sob 28. úno 2009 11:53:33 
Administrátor

Auto: Quattro
Extreme test nového Lanceru EVO X MR TC-SST
Obrázek

Měli jsme tu možnost otestovat tuto ikonu a navíc vybavenou dvojspojkovou převodovkou TC-SST, díky Autocentru - Háša s.r.o., na Mimoňském letišti. Evo X opět ukázalo, že je na špičce v jízdních vlastnostech a obrovskou pravdou je, že je to nejlépe ovladatelné sériové auto součastnosti.!

Lancer Evolutone X opravdu vyniká svými jízdními vlastnostmi, dokáže projet zatáčkou tak rychle, že je to až neskutečné. Inženýři v Mitsubishi Motors odvedly opravdu kus práce na tomto voze, který naprosto popírá fyzikální zákony odstředivých sil.

Evo jsme měli možnost odzkoušet jen krátce v pátek odpoledne, po tom co ho Milan vyzvedl u dealera, přijel pro nás s Bratrem do Litoměřic na náměstí, po kterém jednou objel svižně dokola, myslím že tam v tu chvílí byl hlavním důvodem návštěvy tohoto náměstí pro všechny lidi, kteří tam v tu dobu byli.

Poté jsem za volant nasedl já, po krátkém zkoumání kde co v autě je a jak se co ovládá (to mi vysvětlil Milan který Lancera přebíral), jsme vyrazily směr Mimoňské letiště. Lancer po zařazení „D“ v režimu sport“ a šlápnutí na plný plyn vyrazil jako raketa, což mi roztáhlo úsměv od ucha k uchu, hned jsem věděl že test tohohle auta bude obrovská zábava.

Už prvním zážitkem byl průjezd kruhového objezdu v Litoměřicích, kde Lancer z nedotáčivosti skočil do lehkého driftu, což bylo docela milým překvapením a podporou toho co říkal Milanovi dealer, nebojte se s tímto autem zatáček!
Reakce Lanceru a jeho elektroniky byla opravdu pohotová a jen to dokreslilo moje zkušenosti se čtyřkolkou Quattro, že v zatáčce se u těchto vozů s pohonem všech kol nemá sundávat noha s plynu, jen u Quattra není jisté jak to pokaždé dopadne a člověk pak v problému musí opravdu hodně „řídit“,
tento neduh je u Lanceru opravdu hodně potlačen elektronikou a bylo to opravdu příjemné zjištění a popud k tomu abych si za městem dal řadící páku do režimu sekvenčního řazení, když jsem tak značkou konec obce učinil, tak Milan který seděl vedle mě hned věděl kolik uhodilo a chopil se funkce navigátora (je místní a zná na trase Litoměřice – Mimoň, opravdu každou zatáčku).

Lancer měl zařazený „druhý“ převodový stupeň, neváhal jsem ani na chvíli a přišlápl plný plyn, Lancer nezaváhal, motor přešel do neúprosného zátahu a nástup otáček byl tak rychlý že se ihned o své přihlásil omezovač v 7.800 otáčkách a ihned žádal další rychlost, mačkám páku pod volantem na které stojí vyraženo v hořčíkové slitině hliníku „+“, přeřazuje mrknutím oka a znovu přichází zátah bez turbodír a stejně neúprosným způsobem jako tomu bylo u „dvojky“, bum!“, opět přichází omezovač, je až neskutečné jak motor běží klidně a bez vibrací s obrovskou energií a bez ztráty síly, říkám si co to je, má to snad dvě turba?, žádný turboefekt od spodu, žádná ztráta výkonu tahu a zátahu na hranici maximálních otáček, opět mačkám páčku s nápisem „+“, opět to neskutečně rychlé přeřazení a dunivý chod motoru doprovázený syčením turba ve výfuku, koukám na tachometr a Lancer už měl v tu chvíli vyložených 190 km/h, po rovince a stoupání přichází pravá zatáčka, šlapu na brzdu, reakce čtyřpístků Brembo a 350 mm plovoucích kotoučů nás zpomaluje na 150 km/h v mžiku a obrovským nástupem brzdného účinku, opět jdu po plynu a pouštím Lancera do pravotočivé zatáčky, jsem neúprosný, nesundávám nohu s plynu na hraně zatáčky se Lancer zhoupne a poslouchá můj pokyn volantu doprava bez odmlouvání, celé posádce se v tu chvíli tají dech, já jen slyšel Milana jak mi říká že zatáčka je přes horizont, byla", a mě už v tu chvíli bylo jasné že ji Lancer zvládne, cítil jsem pod sebou jak elektronika navádí auto do směru který jsem zvolil, přesně a neúprosně, naprosto bez kompromisů, jediné co mi trochu vadilo a byl jsem s toho chvíli hodně nervózní, bylo nepříjemné pohupování zadku auta, jako by tam byly příliš měkké tlumiče (tento neduh je o zvyku a není na úkor jízdních vlastností), hned za zatáčkou řadím „pětku“ motor opět zatahuje z ještě větším duněním a syčením turba v tlumiči výfuku, je to až neskutečné že je v tomto autě pouze „dvoulitr turbo“! Hlavou mi prolétá jen to, že jsem nemněl tu možnost odzkoušet Evo IX…

Musel jsem zvolnit, a vzít v potaz dopravní předpisy, i když jsem si říkal že se na ně můžu vykašlat, že řídím tohle Evo který mi říká, Hanzi jeď, jeď, šlápni na to jsem Lancer a nemám rád pomalou jízdu, je to volání někde z duše rychlých aut, nikdy jsem na to nepřišel čím je to dáno, jdete v Lanceru pomalu a noha na plynu vám cuká tak že na to před další zatáčkou šlápnete a je vám úplně jedno co si o tom myslí státní úředníci.
Pokračujeme tedy svižnějším tempem abychom stihli na letišti udělat pár záběrů než bude tma, vychutnávám si jízdu, Lancer mi za chvíli padá do rukou, dolaďuji ještě správnou polohu za volantem, tyhle sedačky Recaro jsou naprosto perfektní, posaz je velmi příjemný a boční vedení na jedničku, nikde mě nic netlačí, jízda je naprosto uvolněná, toto jsem u Lanceru doopravdy nečekal, mí přátelé kteří měli tu čest řídit předchozí modely, často říkali že Lancery jsou „syrové chlapské mašiny“ které na pohodlí moc nejsou, o tomto novém modelu si myslím právě opak. V Mitsubishi opravdu udělali vše pro zpřístupnění tohoto modelu i pro běžnější část motoristické populace, jako tomu BMW učinilo u modelu M3 E46, kdy auto bylo „sportovně nekompromisní“ a zároveň jste s ním mohly jezdit dlouhé trasy aniž by jste byli unaveni a to samé nabízí i námi testovaný Lancer Evo X, opět mi přichází skličující myšlenka, že jsem neměl možnost ochutnat předchozí modely Lancerů Evo.

Cesta ubíhá opravdu velmi rychle, Lancer projíždí zatáčky klikatící se silnice s takovou lehkostí a bezprostředností, že se nepřestávám smát, převodovka jde hladce, bez zaváhání a při podřazování pokaždé motor dává meziplyn a ryhlost zapadá bez cuknutí a Lancer mi stále říká, jsem připraven na „cokoliv“.
Přijíždíme do Mimoně na křižovatku, opět mi to nedá a při rozjezdu šlapu na plný plyn, tentokrát jsem připraven, páku mám stále v poloze sekvenčního řazení, Lancer z křižovatky opět vystartuje s dechem beroucí energií a jde do driftu, přichází opět to „bum“! do výfuku v omezovači, mačkám páčku „+“, převodovka bez váhání řadí dvojku, Lancer stále drží stopu v driftu a zatahuje naprosto stejně jako na jedničku, je to fakt neskutečné, ubírám plyn abychom nepřekročily limit v obci a koukám na lidi jak obdivně prohlíží tento modrý auťák, opět byl tento Lancer středem pozornosti na Hlavní ulici v Mimoni, projíždíme tímto městem a na výpadovce na Mnichovo Hradiště je před kolejemi skutečný dlouholetý tankodrom, Lancer ho přejíždí naprosto hladce bez žádného bouchání a ran do podvozku, hladce se přenáší přes přejezd a opět nastává to samé, ale s tím rozdílem že jsem přepnul na S-Sport (super sport), Lancer má zařazenou trojku, mačkám páčku „mínus“, lancer dává výrazný meziplyn a přechází opět do ještě brutálnějšího zátahu „opět Bum!“, řadím trojku, Lancer neúnavně letí kupředu, rafička po rychloměru utíká jako sekundovka stopek, další „bum!“ do výfuku, řadím čtyřku, opět ten energeticky neúnavný zátah, „říkám si“, co to řídím, je to vůbec možné, že toto auto má původ v Japonsku a jaký „kamikaze“ toto auto konstruoval!, super-sport jen podtrhuje priority tohoto auta, a můj úsměv na tváři je opravdu od ucha k uchu!

Konečně přijíždíme přes Kuřivody na letiště, ranvej je mokrá se zbytky sněhu po jejím okraji je jen mokrá, na začátku ranveje neváhám a řadím ve sledu jedenu rychlost za druhou a přichází „šestka“, Lancer stále zrychluje 210 – 220 – 230 – 240 „bum!“ za polovinou ranveje přichází opět omezovač, ano omezovač i na šestku!

Pokračování příště, ještě vstřebávám zážitky, dejte mi čas....

VIDEO
doporučujeme spustit na celé obrazovce
- vimeo

- youtube
----------------------------------------------------------

FotoStory

Nový Lancer Evolution si právem získal uznání ve všech koutech zeměkoule pro svůj příjemně drsný vzhled a účelnost. Jeho krása se však neomezuje jen na to, co vidíte na povrchu. Nahlédnete pod něj a objevíte automobil, který je zkonstruován jako žádný jiný na světě. U všech prvků, počínaje karoserií, odpružením a brzdami, až po motor, převodovku a aerodynamiku.

Motor 4B11

Legendární motor 4G63 byl nahrazen novou jednotkou 4B11, nejpozoruhodnější je, že jeho blok je vyroben z litého hliníku, což snižuje hmotnost o 12,5 kg, ale současně přináší větší výkon ( 295 Ps při 6500 ot/min ) a větší točivý moment ( 366 Nm při 3500 ot/min ) než původní motor, motor byl navržen tak, aby běžel hladce a nepotřeboval druhotné vyvažovací hřídele, používané u motoru 4G63. V důsledku toho není pouze lehčí, ale také kompaktnější.
Motor 4B11 se vyznačuje skutečně inovativní hliníkovou hlavou válců, která pomáhá snížit hmotnost a zlepšit účinnost chlazení a hospodárnost. Na rozdíl od svého předchůdce, motoru 4G63, využívá nový motor pro podporu odezvy ventilů jejich přímé aktivace místo zapojování systému vahadla. Zlepšuje se tím míra přesnosti a spolehlivosti a umožňuje to vyšší otáčky motoru. Nejpozoruhodnější však je, že proslulé inovační elektronické ovládání časování ventilů MIVEC ( Mitsubishi Innovable Electronic Control), které soustavně mění časování ventilů, nyní pracuje jak s výfukovými, tak se sacímy ventily. Tím se zlepšuje průběh točivého momentu a výkonu v celém spektru otáček, a to zejména při nižších a středních otáčkách. Při normální jízdě to zabezpečuje větší překrytí otevření ventilů pro dosažení co největší účinnosti paliva, ale jakmile je požadován větší výkon, systém zpozdí uzavření sacího ventilu, aby se do spalovacího prostoru dostalo co nejvíce vzduchu. Stejně tak je požadován optimální točivý moment při nízkých otáčkách, časování sacích ventilů se urychlí, zatím co časování výfukových ventilů zpozdí.

Obrázek

Titanové turbo

Pro účinnost jakéhokoli přeplňovaného motoru jsou rozhodující otáčky, při kterých dokáže turbo reagovat. Použitím titanového oběžného kola turbíny v turbodmychadle se reakční doby zlepšily až o 18% oproti předešlému modelu.

Převodovka Twin Clutch – SST

Obrázek

Obrázek

Dalším novým prvkem v Lanceru Evolution X je jeho převodovka se sportovním řazením a dvěma spojkami TC-SST. Ta poskytuje nejen ty nejlepší vlastnosti samočinné i přímo řazené převodovky, ona je překonává. Až na řadící páčky pod volantem, vypadá na první pohled jak běžná samočinná převodovka: dva pedály a páka umístněná na středové konzoli. Nicméně šestirychlostní převodovka TC-SST nemá měnič točivého momentu. Místo toho používá dvě spojky. Jedna spojka zapojuje používaný rychlostní stupeň, druhá je připravena zapojit předem předvolený požadovaný rychlostní stupeň. Tímto způsobem dochází k okamžité změně na další rychlostní stupeň, ať pokyn pro tuto změnu vydá řidič nebo počítač v případě samočinného režimu. Samočinný režim, který se aktivuje posunutím volící páky do polohy „D“, vede k plynulým změnám rychlostních stupňů. I při manuálním režimu, ať už řadícími páčkami pod volantem nebo posunem řadící páky do polohy „Manual“, je řazení rychlejší a plynulejší, než jak by to dokázal jákýkoli člověk.

Kromně toho že TC-SST poskytuje možnost výběru mezi manuální a samočinnou volbou rychlostních stupňů, nabízí také tři odlišné režimy jízdy, které se ovládají pomocí tlačítka umístněného za řadící pákou.

Obrázek

Při režimu „Normal“ se rychlostní stupně mění co nejplynuleji při poměrně nízkých otáčkách, což maximálně zlepšuje pohodlí a hospodárnost.

Režim „Sport“ je ideální pro temperamentní jízdu v krajině. Řazení je rychlejší a zvyšuje otáčky pro přeřazení.

Režim „S-Sport“ (Super-Sport) je určen pro čistě sportovní prostředí, jako jsou závodní tratě, a poskytuje nejkratší možné řazení. Zároveň motoru dovoluje, aby mezi změnami rychlostních stupňů dosáhl nejvyšších otáček, které při samočinném režimu nikdy neklesnou pod 4500 ot/min. Systém TC-SST umožňuje dosažení nejrychlejší akcelerace, neboť vylučuje lidskou chybu, a proto důsledně zkracuje její dobu.

Pokud si umíte představit nejplynulejší samočinnou a nejrychlejší, přímo řazenou převodovku v jednom autě, pak máte představu o tom, co dokáže převodovka TC-SST. Nový Lancer Evolution je k dispozici i se standartní pětirychlostní převodovkou. Je navržena pro přenos vyššího točivého momentu než převodovka dosavadně používaná v modelu Lancer Evolitione IX.

Systém pohonu Všech kol S-SWC

Obrázek

Super All Wheel Control (S-AWC) je zkrácený název pro řadu různých elektronických a mechanických zařízení, která spojují způsob, jakým Lancer Evolution reaguje na pokyny řidiče. Bez přehnání lze říci, že tento systém nemá mezi ostatními současnými systémy stejného typu konkurenci a dává nejnovějšímu Lanceru Evolution možnost dále rozvíjet již tak ohromující, pověstnou dynamiku předchozích devíti generací. Stejně jako dříve je možné přizpůsobit systém S-AWC zasněženému, štěrkovému, nebo asfaltovému povrchu stisknutím vypínače.

Obrázek

Aktivní mezinápravový diferenciál ACD (Active Centre Diferencial)

Obrázek

V srdci systému S-AWC je aktivní mezinápravový diferenciál. Na rozdíl od pasivních systémů, které reagují pouze na zjištění ztráty přilnavosti u jakékoli nápravy, systém ACD rovněž předbíhá elektronickou informaci od systému S-AWC, aby určil optimální rozdělení točivého momentu mezi přední a zadní nápravu a rozděluje jej prostřednictvím hydraulické vícevrstvé spojky.

Aktivní ovládání stáčení vozu kolem svislé osy AYC (Super Active Yaw Control)

Mezi sériovými automobily používá systém AYC nadále výhradně Lancer Evolution a pro desátou generaci byl tento systém dále rozvinut. Stejně jako u předešlých sbírá elektronicky ovládaný zadní diferenciál informace o podélném bočním zrychlení, úhlu natočení kol podle potřeby rozděluje točivý moment mezi zadní kola. Nový Lancer Evolution má nyní navíc schopnost porovnávat pozici vozu s tou, kterou zamýšlí řidič, a za pomocí systému AYC provede patřičné korekce, aby se přání řidiče splnila.

Aktivní ovládání stability vozidla ASC (Active Stability Control)

Systém ASC používá snímače umístněné v náboji kola, které mu umožňují okamžitě zajistit prokluz kol na kterékoli straně vozu. Systém podle potřeby strategicky zapojuje jednotlivé brzdy, a tím brání dalšímu prohlubování ztráty ovladatelnosti. Systém Rovněž Reaguje velmi rychle a jeho zásahy jsou tak plynulé, že si řidič často činnost tohoto systému ani neuvědomuje.

Sportovní ABS

Tento systém používá snímače na všech kolech, aby zabránil zablokování kol, dokonce i při nejextrémnějším brzdění. Systém byl navržen tak, aby byl co nejméně rušivý, a dodává se spolu se systémem elektronického rozdělení brzdné síly EBD.

Obrázek

Zavěšení kol

Obrázek

Stejně jako vše ostatní bylo i odpružení Lanceru Evolution zcela přepracováno. Postupovalo se podle osvědčeného principu, spočívajícího v použití předního odpružení s obrácenou vzpěrou a víceprvkové zadní nápravy, avšak všechny prvky této konstrukce, počínaje geometrií až po úroveň nastavení pružiny, tlumiče a zkrutného stabilizátoru, byly od počátku přehodnoceny. Použity byly prvotřídní pružiny Eibach doplněné tlumiči Bilstein. Vpředu bylo odpružení upraveno tak, aby vyhovovalo 18“ kolům Enkei, nebo ještě lehčím kovaným litým kolům BBS s pneumatikami 245/40 s dezénem rozděleným na sekce. Toto odpružení zlepšuje i přesnost řízení a díky použití hliníku udržuje neodpruženou hmotnost, jednoho z největších nepřátel konstruktéra šasi, na minimu.

Obrázek

V zadu se pro horní a dolní rameno používá kovaný hliník, přičemž celá konstrukce je mnohem pevněji zapojena do struktury automobilu. Aby se zlepšila ovladatelnost a co nejvíce omezily vibrace.

Tento systém zavěšení ve spojení s větší tuhostí nosné struktury nabízí skvělou kontrolu pohybu kol, vynikající přilnavost. A přesto větší pohodlím jízdě a kultivovanost.

Aktivní bezpečnost

Rychlost, živost a systém pohonu všech kol Lanceru Evolution dává tomuto modelu. Z hlediska schopnosti zabránit nehodám na základní úrovni, obrovskou výhodou proti běžným automobilům. Kromě toho všechny zmíněné funkce systému S-AWC nejenom přinášejí větší vzrušení při řízení, ale také umožňují jeho snazší ovladatelnost v mezních situacích.

Pokud jde o tak prostou záležitost jako je zpomalení automobilu, má Lancer Evolution k dispozici v podobě masivních brzd Brembo tu nejlepší pomoc na světě. Díky kotoučům o průměru 350 mm s vnitřním chlazením a čtyřpístkovými čelistmi vpředu a kotoučům o průměru 330 mm v zadu (kdy oproti modelu Lancer Evolution IX došlo ke zvětšení z 330 mm resp. 310 mm) poskytuje nový Lancer Evolution vydatnou brzdnou sílu dokonce ještě předtím, než je nutné spustit elektronické bezpečnostní systémy, jako jsou S-ABS nebo EBD.

Obrázek

Obrázek

Lancer Evolutione X MR TC-SST zapujčilo k testu AUTOCENTRUM HAŠA s.r.o.

Autosalon Bohušovice nad Ohří
Autorizovaný dealer HYUNDAI & MITSUBISHI
Masarykova 54, Bohušovice n. Ohří
Pevná linka: +420 418 781 367
Fax: +420 416 781 058
HOT LINE (nonstop): +420 724 115 116
Provozní doba: PO - PA: 7-17:30, SO: 8-14
E-mail: info@hasa.cz
WWW: http://www.hasa.cz/

Zvláštní poděkování Hot-Ride.cz, panu Janu Hášovi.

Tento Autosalon pro koupi vozu Lancer Evolutione X dopručujeme!

Team Hot-Ride.cz a ExtremeBrothersCZ

Přílohy:
Lancer Evo X MR 1.jpg
Lancer Evo X MR 1.jpg [ 289.03 KiB | Zobrazeno 50 krát ]
Lancer Evo X MR.jpg
Lancer Evo X MR.jpg [ 315.25 KiB | Zobrazeno 49 krát ]
Lancer Evo X MR 8.jpg
Lancer Evo X MR 8.jpg [ 364.7 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
Lancer Evo X MR 13.jpg
Lancer Evo X MR 13.jpg [ 271 KiB | Zobrazeno 49 krát ]
Lancer Evo X MR 2.jpg
Lancer Evo X MR 2.jpg [ 381.79 KiB | Zobrazeno 60 krát ]
Lancer Evo X MR 15.jpg
Lancer Evo X MR 15.jpg [ 364.69 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
Lancer Evo X MR 10.jpg
Lancer Evo X MR 10.jpg [ 474.32 KiB | Zobrazeno 49 krát ]
Lancer Evo X MR 7.jpg
Lancer Evo X MR 7.jpg [ 377.11 KiB | Zobrazeno 44 krát ]
Lancer Evo X MR 14.jpg
Lancer Evo X MR 14.jpg [ 343.08 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
Lancer Evo X MR 3.jpg
Lancer Evo X MR 3.jpg [ 478.12 KiB | Zobrazeno 54 krát ]
Lancer Evo X MR 4.jpg
Lancer Evo X MR 4.jpg [ 460.01 KiB | Zobrazeno 52 krát ]
Lancer Evo X MR 5.jpg
Lancer Evo X MR 5.jpg [ 438.07 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
Lancer Evo X MR 16.jpg
Lancer Evo X MR 16.jpg [ 391.59 KiB | Zobrazeno 72 krát ]
Lancer Evo X MR 17.jpg
Lancer Evo X MR 17.jpg [ 368.1 KiB | Zobrazeno 48 krát ]
Lancer Evo X MR 11.jpg
Lancer Evo X MR 11.jpg [ 391.8 KiB | Zobrazeno 50 krát ]
Lancer Evo X MR 12.jpg
Lancer Evo X MR 12.jpg [ 450.18 KiB | Zobrazeno 46 krát ]
Lancer Evo X MR 6.jpg
Lancer Evo X MR 6.jpg [ 507.91 KiB | Zobrazeno 54 krát ]

Obrázek

R4ms3S
 Předmět příspěvku: Re: První test Mitsubishi Lancer EVO X MR TC-SST v ČR!
PříspěvekNapsal: ned 01. bře 2009 14:34:25 
Administrátor

Auto: Rover 214Si | 16V | 76Kw
Nevím co k tomu říct... je to prostě nádherný auto s brutální technikou ;)

Sen, který si asi nikdy nesplním, ale chtěl bych aby mi jednou stálo v garáži 8-)

Těším se na video :shock:

Burnouter
PříspěvekNapsal: pon 02. bře 2009 14:15:30 

Parádni videjko, micina dostala dobře do kožuchu už se těším na testy dalšich sporťáků.............. jen tak dál

Hp extremebrother
PříspěvekNapsal: úte 03. bře 2009 16:47:08 
Administrátor

Nesmíme zapomenout na předchudce tohoto Evolutione X

Zde máte video s Lancery EVO I - VIII

Obrázek

metaljohn
PříspěvekNapsal: úte 03. bře 2009 17:31:13 

Auto: Fiat Bravo
Tak to je text EVA, jak se patří :twisted: S tím autem musí být neskutečná zábava 8-) Mimojiný chválím i hudební výběr ve videích 8-)

Mustang67
PříspěvekNapsal: úte 03. bře 2009 18:35:00 

Taky chvalim videa, Evo X je super kara, podle me lepsi nez posledni generace Imprezy a hlavne je hezci, sam jsem videl stejny Evolution v bily barve jak to kali po rovince v noci. Zvuk nezapomenutelnej :!:

Zaroven se tesim na dalsi Vase testy, zatim parada! 8-)

ondonbmw
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2009 15:21:23 

Auto: BMW 530dA E61 Mpaket
Proc jste si neprizvali na testovani Radka?
Tocit se po letisti dokola jak kaca,to umi kazdej tup.

ExtremeBrother
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2009 17:28:57 
Administrátor

Auto: Audi 80 Coupé 2.3E , BMW 320i Coupé E30
ondonbmw píše:

Radek je tu předce za testování značek BMW...

Nicméně,rádi uděláme test s tvým 530dA na mimoňském letišti.Testovací jedec bude Radek a může se pustit do točení jak tup... :mrgreen:

Audi Coupe 2.3E 98Kw ...předošudl.. Low Project
BMW 320i Coupe 95Kw ...zadošudl.. ///Low Power

Hp extremebrother
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2009 18:23:21 
Administrátor

ExtremeBrother píše:
ondonbmw píše:

Nicméně,rádi uděláme test s tvým 530dA na mimoňském letišti.Testovací jedec bude Radek a může se pustit do točení jak tup... :mrgreen:

To je fakt, Radek nesnáší jiný značky než je BMW, asi by toho nešel a bylo by to pro něj dost ponižující.

Obrázek

radekBMW
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2009 18:59:34 

Auto: BMW M3 E-30 Evo I
ExtremeBrother píše:
ondonbmw píše:

Tak zdravim......... Musim samozrejme zareagovat........Ten pan s tou vlajeckou co tady pise ty veci .... umi ridit tak jak muj 10lety syn....... a nejsem pro vas zadnej tup...... To bych si prosim vyprosoval....... Tak nam muzete neco ukazat...... zatim to bylo slabe jak lipovy cajcek.........

Obrázek

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další