Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Hp extremebrother
 Předmět příspěvku: SOUTĚŽ: Je tvoje značka auta skutečně tou nejlepší ?!
PříspěvekNapsal: stř 17. pro 2008 14:51:10 
Administrátor

Auto: Quattro
Vyhlašuji soutěž o nejlepší značku vozu :!: :!: :!:

:idea: Napiš proč právě tvoje značka vozu je tou nejlepší na světě a proč jsou všechny ostatní značky horší než tvoje nejoblíbenější ve které jezdíš a nebo které fandíš.

Tuto diskuzi budeme bedlivě sledovat a ty nejlepší a nejvěcnější důvody které vložíš, :!: samozřejmě bez vulgárností a urážek ostatních značek :!: , na konci roku 2009 vyhodnotíme. 8-)

:arrow: Podmínkou pro účast na této soutěži je tvá registrace na Hot-Ride.cz a vložení tvého modelu a značky vozu prostřednictvím příspěvku na fórum do oddělení značka vozu/model vozu.
Pokud vůz ještě nevlastníš, tak vlož ten o kterém do budoucna uvažuješ (stačí formou příspěvku ke značce a modelu vozu).

:!: První cena bude sada čtyř kol dle tvého výběru a to i s ohledem na rozměr a rozteč, od značek: DOTZ, AEZ, DEZENT, ALESSIO, ALUTEC, RIAL

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Poznámka: vulgární / nevhodné příspěvky do této soutěže budou ihned mazány / přesunuty do správného fóra

Team Hot-Ride.cz

Přílohy:
hotride-logo1.jpg
hotride-logo1.jpg [ 29.78 KiB | Zobrazeno 51 krát ]

Obrázek

alesxt600
 Předmět příspěvku: Re: SOUTĚŽ: Je tvoje značka auta skutečně tou nejlepší ?!
PříspěvekNapsal: pát 02. led 2009 16:47:41 

Auto: audi
    Zravím vás všechny.Předem musím poděkovat za toto skvělé fórum.Tato soutěž mě velmi zaujala a ještě nikdy jsem se ní nesetkal.Zdá se mi to jak vemi dobrý nápad.Proto jsem se rozhodl pokusit se obhájit svoji oblíbenou značku.

Již druhým rokem jsem majitelem vozu Audi 80 Coupé 2.3E rv.1989.Několik málo fotek najdete na http://hot-ride.cz/viewtopic.php?f=145&t=121.Myslím si že Audi je evropská značka která byla vždy technologicky o krok napřed před ostatními výrobci a nabízela kompromis pohodlnosti a elegance italských vozů,sportovního nádechu vozů BMW a kvality Audi AG,poté koncernu VW.Myslím si že jejich heslo Vosprung durch dem Technik je na místě.Nejvíce se přikláním k závodním kořenům v třídách B1 a okruhových speciálech.Moje Coupé má motor který vznikl jako závodní.Je to pětiválec s dvouventilovou technikou a rozvodem SOHC.Který v dobách rozvoje třídy B1 startoval jako turbomotor ve voze Audi Sport Quattro.Motor který mám v autě má už zasebou spoustu kilometrů,ale pracuje stále přesně a se stejnou razancí.Olej z něho nevytéká ale ani olej nežere.Karoserie těchto vozů je celozinková snad nikdy nikde nezrezaví,většinou rezaví jen špatně opravnená místa po bouračce.Interiér z této doby je velmi příjemý,orientovaný na řidiče a nadčasove zpracovaný.Zpacovaný do detailu.Nabízel elektrická zrcátka,šíbr,okna,pohodné vyhřívané sedačky.Palubní deska vozu A100 C4 se mi zdá jako nejlépe zpracovaná,zvláště v provedení S.Technika Quattro také pochází ze závodního kořene B1.Byl to první podvozek s pohonem všech kol který startoval na rally.
    Myslím že auta z této doby byly nejlépe a nejkvalitněji zpracovaná,toto se odměňilo vysokou výdrží originálních komponentů a tím pádem velmi vysoukou životností vozu jako celku.Znám několik aut, ke kterým se majitelé chovali slušně a najely i přez 500000.Po ujetí této životní etapy na vnenek vypadaly neopotřebovaně,interiér také nebyl příliš opotřebovaný.
    Auta značky Audi budou pro mě vždy ty, na které budu při koupi myslet jako první.

Aleš

Burnouter
PříspěvekNapsal: ned 15. úno 2009 17:14:21 

Zravím všechny, rozhodl jsem se pokusit obhájit značku res. model auta kterému fandím.

Jde o značku FORD tedy myslím starý Ford Mustang Shelby GT 500 Eleanor 1967.

Ford přepracoval Mustanga k uložení motoru Big block v roce 1967 a Carroll Shelby přepracoval Shelby Mustang. Kladl důraz více na image a vzhled než na celkový výkon. V tomto roce byl GT 350 nabízen s, nyní už dobře zavedeným, motorem Small block 289 cid poskytujícím 306 koní. Přibyl však model GT 500 s motorem.Big block 428 cid. Rok 1967 by také byl posledním rokem,kdy byly Shelby Mustangy vyráběny v letištním hangáru továrny společnosti Shelby-American v Los Angeles v Californii. Nájemní smlouva vypršela a bylo také těžké nalézt dodavatele sklolaminátových součástí. Californie byla najednou příliš daleko od Detroitu.Výroba se proto pro rok 1968 přemístila do montážní linky A.O. Smith ve městě Ionia,stát Michigan.

ObrázekShelby Mustang 1967 měl delší příďovou část kapoty s novou mřížkou chladiče, osazenou novým shelbyho emblémem stočené kobry, umístěným na levé části mřížky. Nová sedmipalcová dálková světla byla umístěna vedle sebe uprostřed mřížky. Ale díky tomu ,že v některých státech toto uložení bylo nelegální, byla světla později přemístěna do krajních částí mřížky. Kapota byla vybavena nasávací kapsou která přiváděla vzduch do sání, a tento průduch tvořil centrální ohyb kapoty. Mřížované otvory za nasávačem daly každému na vědomí že auto je vybaveno klimatizací. Boční nasávací kapsy byly tvarovány k odvodu vzduchu k brzdám. Boční nasávací otvory na zadním C sloupku sloužily k odvodu vzduchu z kabiny auta. Nápad k použití nasávacích kapes byl převzat z Fordova závodního modelu GT-40. Znak stočeného hada se objevil nad bočními pruhy na zadní části předního blatníku. Nápadné „Le Mans“ pruhy přes kapotu byly opět na přání a objednat si je bylo možno u prodejce. Zádní světla byla převzata z modelu 1967 Cougar, a koncový spoiler byl začleněn do víka zavazadelníku. Záď Shelbyho byla zakončena vypouklým víkem nádrže se stočeným hadem a stejný emblém byl umístěn na pravém horním rohu spoileru. Výfukové koncovky jsou vyvedeny po stranách v zadní časti nádstavcu prahů.

ObrázekInteriér obsahoval vybavení deluxe s novým otáčkoměrem, cejchovaným do 8000, a novým tachometrem končícím číslicí 140 MPH. Nastavovací bezpečnostní pásy byly součástí standardního vybavení, ale nyní zvýrazněny nefunkčním ramenním navijákem.Ramenní pás byl tedy uvolněný. Díky špatné opravitelnosti a vyššímu točivému momentu kterým GT-500 disponoval, byla automatická převodovka C-4 nahrazena vylepšeným masívním modelem C-6, poté také na výběr manuálni 4-kvalt. Na začátku produkce byl nabízen prodejcům pro modely GT-500 motor 427 cui 7014 ccm, 450 koní, 650 Nm a 4,6 s na 100 km/h. Pro rok 1967 byla navržena zároveň nová, exklusivní celohliníková výpletová 15 palcová kola „Star-Mag“ navržená firmou Kelsey-Hayes. Dále byla nabízena 15 palcová deseti paprsková hliníková kola, celková hmotnost se pohybovala okolo 1490 Kg. Shelby Mustang ročníku 1967 je často vyhledáván pro svou kombinaci elegance a výkonu.

Jinak tento sedmilitrový klenot jste mohli vydět ve filmu 60 Sekund (Gone In 60 Seconds) kde hrálo hlavní roli spolu s Nicolasem Cagem.
:arrow: díky všem za pozornost HONZA

PS: Ještě jsem zapoměl dodat že se zde jedná o tzv old mobil neboli vetoše tím chci naznačit že je jasné, že v dnešní době se po silnicích proháni spoustu rychlejších, silnějšich, luxusnějších, lépe ovladatelnějšich, vyváženějších atd....... aut. Tím nechci potupit tento klenot jen chci aby jste si uvědomili že u tohoto vozu jde o něco jiného než o akceleraci, výkon, ovladatelnost, V-max a RPM-max atd, jde o jeho minulost a image, určitě pro drifting, jízdu po okruhu či v terénu nebo odvoz hnoje od pepy ze zahrady bych zvolil úplně jiné vozidlo. Každopádně si myslím že když bych navečer po práci při západu slunce usedl za tento vůz, vyjel z kůlny a namířil bych si to na log beach se zapadajícími paprsky slunce před sebou - stáhlá okna, vítr v zadech z repraků se line dobový nášup, pod kapotou bublající 7litrový 8hrnek - dě.ky by si mohli ukroutit hlavu za tímto klenotem a právě v tuto chvíly bych za nic jiného neměnil, vůbec by mě nevadilo že nejdu z dobou a nemám elektronicky vstřikované palivo, či ABS, ASC, AYC, ESP.. nebo aktivní odsávání pr.ů z sedačky ...... šlo by totiž úplně o jiný zážitek. GO BABY GO

:arrow: VOLUME do prava

Přílohy:
interier.JPG
interier.JPG [ 239.7 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
1967-Mustang-Fastback-Gone-in-60-Seconds-Eleanor-Front-1280x960.jpg
1967-Mustang-Fastback-Gone-in-60-Seconds-Eleanor-Front-1280x960.jpg [ 182.56 KiB | Zobrazeno 63 krát ]
1967mustangfastbackgonehg7.jpg
1967mustangfastbackgonehg7.jpg [ 115.31 KiB | Zobrazeno 60 krát ]
Mustang_60-seconds_110_1024x768.jpg
Mustang_60-seconds_110_1024x768.jpg [ 62.65 KiB | Zobrazeno 54 krát ]
Mustang_60-seconds_112_1024x768.jpg
Mustang_60-seconds_112_1024x768.jpg [ 45.31 KiB | Zobrazeno 54 krát ]
mustang_gt500_eleanor.jpg
mustang_gt500_eleanor.jpg [ 613.4 KiB | Zobrazeno 55 krát ]
movie-gone-in-60-seconds_3.jpg
movie-gone-in-60-seconds_3.jpg [ 32.55 KiB | Zobrazeno 45 krát ]
movie-gone-in-60-seconds_2.jpg
movie-gone-in-60-seconds_2.jpg [ 37.35 KiB | Zobrazeno 56 krát ]

Naposledy upravil Burnouter dne pon 04. kvě 2009 12:49:13, celkově upraveno 12

e30pepacabrio
PříspěvekNapsal: úte 24. úno 2009 13:20:47 

Auto: BMW e30
Jedině BMW :! :D :D
kdo se jednou sveze pozná to sám :!:

Přílohy:
M3.jpg
M3.jpg [ 86.32 KiB | Zobrazeno 65 krát ]

http://forum.e30.cz/viewtopic,p,581693.html#581693
Obrázek
E30 318iT
E30 316iT
E30 327i
E30 324D

(OO=[][]=OO)
/__________\

vw2
 Předmět příspěvku: vw
PříspěvekNapsal: pát 13. bře 2009 9:43:00 

Auto: vw GOLF 2 USA MEX.
zdar ,ja jezdim uz pres rok na vw2 gti (mexicka verze) sem snim moc spokojen:
VW byly prezentovány jako levnější alternativa k vozům Audi nebo bmw.Dvojkovy Golf se objevil na trhu 1983, a zrovna v dobe kdy Volkswagenem zmítala finanční ekonomická krize, a chytl se ,postavil automobilku na nohy.
Od Evropské verze odlišovaly americký Golf opět hranaté světlomety. Verze GTI se stala Autem roku pro rok 1985 časopisu Motor Trand Magazine,byly vybaveny většími koly, tvrději nastavenými tlumiči a kratšími převodovými stupni. takze si myslim ze vw dosahl uspechu a muzeme byt na pisni .Na americkém trhu, kam přišla druhá generace v roce 1985, stala nejprodávanějším evropským automobilem.

myslim si jednoznacne ze u vw zustanu, cau martin(vw2)

Vojka
 Předmět příspěvku: BMW 335i
PříspěvekNapsal: stř 18. bře 2009 23:02:46 

Auto: BMW 535i
Ja vas zdravim a musim jedine souhlasit tady s Pepou...

BMW neni o vzhledu, ale o svezeni...Ten pocit z jizdy...No nevim, ale kdyz date do auta BMW 318i, ve kterem byl puvodne motor 1.8 l motor z BMW 535i, coz je 3.5 litr, chtel bych videt Golfa nebo Shelbyho (nic proti nemu, film 60 sekund je pro mne kultovni), co by delal s tou akceleraci...

Jezdil jsem s Calibrou 4x4 2.0 Twin turbo a je to proti tomu slaby kafe.

Na normalni jezdeni mam BMW 525i rv. 94 s motorem Vanos 191 kobyl, coz si myslim neni malo, ale co udela relativne lehke BMW 318i se "seriovym" motorem 3.5 l s asfaltem bych vam pral videt...[/b]

Bredy
PříspěvekNapsal: čtv 19. bře 2009 16:26:09 

Auto: BMW e21
Všechny zdravím a musím se taky zapojit .
Podle mě je nejlepší značkou BMW. Jsem sidce majitelem takového dědečka teprve rok a to BMW e21 z roku 1976. Za BMW si stojím ať se děje co se děje a hned z několika důvodů. Kvalitní rozložení váhy ( i když v teorii na průmyslovce nám tloukli že je to jinak, tak opak je pravdou), ideální na drifty a luxusní vyjeí ze zatáček. Vepředu motor a náhon na zadek s diferenciálem, když si to tak zhruba rozvrhnete je to krásně vyvážené auto. Nemluvě o nejnovějších vychytávkách, elektronických systémech a bezpečnosti. Vím jen o pár automobilkách, které toto nabízejí ale máte zde auta ze všech skupin od limuzíny, SUV, kupé, touring, sporťáky a kabriolety. Bezpečnost u BMW už mám vyzkoušenou na vlastní kůži. Je to kvalitní výroba a nikde se nešetří. BMW je kompromis mezi LUXUSEM a SPORŤÁKEM.

Jak už víše zmiňovali kolegové kdo neseděl v BMW neví o čem je řeč.

Hp extremebrother
PříspěvekNapsal: čtv 19. bře 2009 21:16:13 
Administrátor

Auto: Quattro
Bredy píše:
Všechny zdravím a musím se taky zapojit .
Podle mě je nejlepší značkou BMW. Jsem sidce majitelem takového dědečka teprve rok a to BMW e21 z roku 1976. Za BMW si stojím ať se děje co se děje a hned z několika důvodů. Kvalitní rozložení váhy ( i když v teorii na průmyslovce nám tloukli že je to jinak, tak opak je pravdou), ideální na drifty a luxusní vyjeí ze zatáček. Vepředu motor a náhon na zadek s diferenciálem, když si to tak zhruba rozvrhnete je to krásně vyvážené auto. Nemluvě o nejnovějších vychytávkách, elektronických systémech a bezpečnosti. Vím jen o pár automobilkách, které toto nabízejí ale máte zde auta ze všech skupin od limuzíny, SUV, kupé, touring, sporťáky a kabriolety. Bezpečnost u BMW už mám vyzkoušenou na vlastní kůži. Je to kvalitní výroba a nikde se nešetří. BMW je kompromis mezi LUXUSEM a SPORŤÁKEM.

Jak už víše zmiňovali kolegové kdo neseděl v BMW neví o čem je řeč.

Tu e21 máš šestiválcovou :shock: , rozepiš se trochu 8-) .

Obrázek

Bredy
PříspěvekNapsal: čtv 19. bře 2009 21:45:54 

Auto: BMW e21
Nene nebudu psát bohužel že to není 6 vál jelikož tohle auto je děláno do retro stylu starej kabát s novejma modifikacema. Tudíš je tam 4vál 1,6 66kw/6000ot . Motor bohužel dosluhuje a v garáži se staví něco svižnějšího avšak zase 4vál 1,6 nyní dva karburátory stromberg(vzrůst cca 5kw), sportovní sání-vlastní výroba když vše půjde tak jak má a výpočty jsou dobré tak dalších 5kw navrch, Sportovní svody a výfuk zasejc vlastní výroba uvidím jestli z nerezi, ale tu zatím svářet neumím. To jsou zatím upravy ktere jsou na druhém motoru připraveny. celkový výkon oproti sérii cca 81kw/110PH max při 6000ot. Bohužel bývalý majitel byl ....... tak podle toho to taky vypadalo. Tak asi proto co se dá u bawa udělat proto je taky podle mě nej. Více rozepíšu opravy a úpravy od začátku v jiném topicu, ale až budu mít více času.

BMW-Redline
PříspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 17:14:54 

Auto: BMW
Jedině BMW jiny auto bych si nekoupil....a kdo vi vi ;) nechce se mi to rozepisovat srý alenapsat sem to muse I love E36 :twisted: :ugeek:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další